Horloge Reparatie


Is het glas van uw horloge gebroken, is het horlogebandje geknapt, is uw horloge uurwerk stuk, is de batterij leeg, kortom is uw horloge kapot? Laat uw horloge professioneel repareren door het team van Horloge Reparatie Centrum. De marktleider in de Benelux op het gebied van horloge reparaties. Met ons uitgebreide team van horloge reparateurs en hoogwaardige gereedschappen, kunnen wij vrijwel elk merk horloge repareren. Wij zijn dan ook niet voor niets huisreparateur van meerdere horloge merken! Daarnaast zijn wij de vertrouwde horloge reparatie partner voor particulieren, webshops en juweliers. Maak ook gebruik van onze service en meldt uw horloge aan.Wilt u eerst een prijsindicatie? Vraag een prijsopgave aan via mail of chat

Bij reparatie aan uw horloge kunt u denken aan:


- Batterij vervangen
- Uurwerk testen
- Uurwerk vervangen
- Horloge glas vervangen
- Kroon vervangen
- Dial vervangen
- Wijzers vervangen
- Horlogeband inkorten en/of vervangen
- Jaarlijkse onderhoudsbeurt (reinigen, smeren, waterdicht maken)
- Reinigen van uw horloge middels ultrasoon
- Testen op waterdichtheid
- Vervangen van pakkingen, zodat uw horloge weer waterdicht is
- Controle van functies en op tijd zettenHorloge Aanmelden Voor Reparatie
Horloge Reparatie Centrum - Horloge Uurwerk Reparatie

HET 3 STAPPEN PLAN VOOR DE REPARATIE VAN UW HORLOGE

 

Stap 1:

Meldt uw horloge aan voor reparatie

Klik boven in het menu op "Horloge Reparatie Aanmelden". Vul uw adresgegevens in, vertel ons welk type horloge u heeft en wat het defect is en ontvang uw unieke reparatienummer. Er wordt gelijk een account voor u aangemaakt zodat u de status van de reparatie online kunt volgen.

Horloge Reparatie Aanmelden

Stap 2:

Stuur uw horloge naar ons op

Stuur uw horloge op naar ons adres ter attentie van uw unieke reparatienummer. Zodra uw horloge ontvangen is, kunt u dit online zien in uw account. Elke stap van de reparatie kunt u in uw account volgen.

Lees verder

Stap 3:

U ontvangt van ons een offerte voor reparatie

Gaat u akkoord met de offerte, dan wordt u horloge conform offerte gerepareerd. Na reparatie wordt uw horloge per post of bezorgdienst (met Track-and-Trace code zodat u de zending kunt volgen) naar u retour gestuurd.

Meldt uw horloge nu aanmelden voor reparatie

Wilt u eerst een prijsindicatie? Vraag een prijsindicatie aan via mail of chat


 
Schoonmaakbeurt voor uw Horloge

Naast het vervangen van het glas van uw horloge en de reparatie van horloge, bieden wij ook een professionele schoonmaak aan. Uw horloge wordt middels supersonisch trilling gereinigd.

In de loop van de jaren hechten zich allerlei bacteriƫn aan het horloge. Met conventionele methodes is het erg lastig om het horloge perfect schoon te krijgen.

Met behulp van het supersonisch tril bad wordt het horloge weer blinkend schoon!Waarom Horloge Reparatie Centrum?

Horloge Reparatie Centrum is een gerenommeerd bedrijf, dat sinds 2012 actief is in de horloge reparatie branche. In relatief korte tijd zijn wij uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met klanten niet alleen uit de Benelux, maar heel Europa! Met ons veelzijdige team van horloge makers en hoogwaardige kwaliteit gereedschappen, kunnen wij bijna alle merken horloges repareren. Wij zijn dan ook niet voor niets huisreparateur van meerdere grote horlogemerken, juweliers en webshops. Maak ook gebruik van onze service en meldt uw horloge aan.

 

Meld uw horloge nu aan voor reparatie!