G-Shock Horloge Reparatie

Is uw G-Shock horloge kapot? Laat uw G-Shock horloge repareren bij Horloge Reparatie Centrum. Ook voor een batterij wissel van uw G-Shock bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor G-Shock horloges doen wij onder andere de volgende reparaties:

G-Shock uurwerk vervangen

G-Shock horloge batterij vervangen

G-Shock kroon vervangen

G-Shock horloge bandje vervangen

G-Shock horloge glas vervangen

G-Shock horloge onderhoudsbeurt

Horloge Reparatie Centrum

Kwaliteit

Horloge Reparatie Centrum is huisreparateur van meerdere grote horlogemerken en horlogewebshops. Maak ook gebruik van onze service en meld uw horloge aan!

Horloge reparatie aanmelden
Horloge Reparatie Centrum

Marktleider

Met ons grote team van horlogemakers, uitgebreide kennis en hoogwaardige kwaliteit gereedschap zijn wij de marktleider in de Benelux.

Horloge Reparaties
Horloge Reparatie Centrum

Service

Bij ons staat service centraal. Na aanmelding ontvangt u van ons een login, waarmee u de status van uw horloge reparatie kunt bekijken.

Uitleg Horloge Aanmelding
Horloge Reparatie

Is het glas van uw horloge gebroken, is het horlogebandje geknapt, is uw horloge uurwerk stuk, is de batterij leeg, kortom is uw horloge kapot? Laat uw horloge professioneel repareren door het team van Horloge Reparatie Centrum. De marktleider in de Benelux op het gebied van horloge reparaties. Met ons uitgebreide team van horloge reparateurs en hoogwaardige gereedschappen, kunnen wij vrijwel elk merk horloge repareren. Wij zijn dan ook niet voor niets huisreparateur van meerdere horloge merken! Daarnaast zijn wij de vertrouwde horloge reparatie partner voor particulieren, juweliers, webshops en warenhuizen. Maak ook gebruik van onze service en meldt uw horloge aan!
HET 3 STAPPEN PLAN VOOR DE REPARATIE VAN UW HORLOGE

 

Stap 1:

Meldt uw horloge aan voor reparatie

Klik boven in het menu op "Horloge Reparatie Aanmelden". Vul u adres gegevens in, vertel ons welk type horloge u heeft en wat het defect is en ontvang uw unieke reparatienummer. Er wordt gelijk een account voor u aangemaakt zodat u de status van de reparatie online kunt volgen.

Horloge Reparatie Aanmelden

Stap 2:

Stuur uw horloge naar ons op

Stuur uw horloge op naar ons adres ter attentie van uw unieke reparatienummer. Zodra uw horloge ontvangen is, kunt u dit online zien in uw account. Elke stap van de reparatie kunt u in uw account volgen.

Lees verder

Stap 3:

U ontvangt van ons een offerte voor reparatie

Gaat u akkoord met de offerte, dan wordt u horloge conform offerte gerepareerd. Na reparatie wordt uw horloge per post of bezorgdienst (met Track-and-Trace code zodat u de zending kunt volgen) naar u retour gestuurd.

Meldt uw horloge nu aanmelden voor reparatie
 
Schoonmaakbeurt voor uw G-Shock Horloge

Naast de reparatie van G-Shock horloges, bieden wij ook een professionele schoonmaak aan. Uw horloge wordt middels supersonisch trilling gereinigd.

In de loop van de jaren hechten zich allerlei bacteriƫn aan het horloge. Met conventionele methodes is het erg lastig om het horloge perfect schoon te krijgen.

Met behulp van het supersonisch tril bad wordt het horloge weer blinkend schoon!Waarom Horloge Reparatie Centrum?

Horloge Reparatie Centrum is een gerenommeerd bedrijf, dat sinds 2012 actief is in de horloge reparatie branche. In relatief korte tijd zijn wij uitgegroeid tot de marktleider van de Benelux op het gebied van horloge reparaties. Met ons veelzijdige team van horloge makers en hoogwaardige kwaliteit gereedschappen, kunnen wij bijna alle merken horloges repareren. Wij zijn dan ook niet voor niets huisreparateur van meerdere grote horlogemerken en horloge webshops. Maak ook gebruik van onze service en meldt uw horloge aan.

 

Meld uw G-Shock horloge nu aan voor reparatie!